Temakafe

Lindring

Da er det igjen oppstart av Temakafe Valdres for alle som er berørt av kreft eller annen alvorlig sykdom. Første samling er  onsdag 31.august kl. 14 -16 på Vikatunet.

Kanskje har du kreft eller har hatt det, kanskje har du noen i familien som er berørt, eller du har mistet noen. Kanskje er du rett og slett interessert i temaet som er nå, eller du trenger en plass der du treffer andre mennesker. Velkommen inn til en hyggelig samtale med noen som er eller har vært gjennom noe av den samme som deg. Vi byr på kaffe og en enkel matbit. Temaet for høstens første samling er NAV,- hvordan finne fram?

Et av ønskene fra brukerne for tema har vært å bli bedre kjent med NAV Valdres. Hvordan finne fram? Hvordan navigere i NAV? Hvordan er systemene, hvordan gå fram om en trenger hjelp? Hva kan NAV Valdres hjelpe med?

NAV Valdres stiller faktisk med to avdelingsledere på dette. Det er vi veldig glade for, og ser fram til informasjon og dialog med Barbo Alfstad og Pernille Storødegård . Disse er ledere for hver sine områder som NAV dekker.

Av andre temaer utover høsten, nevnes «LIVSLYST – når det røyner på «– som er tema 28.september kl. 18-20.

Den 26 oktober kl 14-16 vil igjen ha Mat og GODE matopplevelser som tema, og 30.november får vi anledning til å bli bedre kjent med tilbudet som kreftpoliklinikken på VLMS har. Dette ser vi er av stor betydning for mange pasienter her i Valdres.

Temakafeen drives av Kreftforeningens frivillige medarbeidere. Regional kreftkoordinator er også vanligvis tilstede. Vi legger vekt på en uformell og hyggelig atmosfære, og alle som ønsker det, er velkommen innom. Du trenger ikke ha noen tilknytning til kreftsykdom. Det er ingen påmelding.

Stedet er Nord-Aurdal Frivilligsentral. Velkommen!

Ved spørsmål om Temakafe: Kontakt Ida Målfrid Skrindsrud tlf 957 74 686 eller kreftkoordinator Hege Birketvedt Eklund, tlf 926 65 149

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Solrun Fransen

epost: solrun.fransen@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 988 78 313

Tilgjengelighetserklæring (bokmål)

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

 

 

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes