Avlysninger og reduksjon i møter

Coronaviruset

Vi har besluttet å avlyse en del kurs, møter og arrangement som følge av Covid-19. Det er beklagelig at vi må gjøre det. Av hensyn til føringer fra Norske myndigheter og den smittesituasjon landet er i må hensynet til befolkningen med kroniske lidelser gå foran. 

Vi oppfordrer deg til å ta en telefon til personer du kjenner og snakke i telefonen, kanskje på skype eller i andre sosiale medier for å se hverandre, ta vare på hverandre og støtte hverandre i en tid som er krevende for mange.

Vi kommer tilbake til mer informasjon om oppstart av ulike type kurs og arrangement når situasjonen tilsier at vi kan gjøre det.

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes