Posterpris til Valdres

Posterpris Valdres HBE

I sluten av april 2018 var 6 spesialsykepleiere fra Valdres med på 2 dagers samling i avansert palliasjon på Jevnaker. Det er regional kompetansetjeneste for lindrende behandling Helse sør-øst som var arrangør for vel 90 spesialsykepleiere.

Utover faglig program var deltagerne oppfordret til å vise fram postere og faglige prosjekter. Valdresregionene stilte med 3 postere, og en av disse vant prisen for beste poster på konferansen. Det er prosjektet «Barn og unge som pårørende» om juryen hadde funnet best. -  Veldig hyggelig og overaskende – sier Hege Birketvedt Eklund, kreftkoordinator i Vadres.- Særlig fordi dette er et pågående prosjekt, der ikke noe er avsluttet ennå og posteren heller ikke er ferdig designet.

Premien var det store nordiske verket i Palliasjon som nylig kom i nyrevidert utgave.

 

Vi gratulerer.

 

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes