Nyttig, lærerrikt og spennende

Ekvik

Nyttig, lærerrikt og inspirerende!

Samtlige deltagere ved ettermiddagsseminaret som ble holdt med prest, forfatter og foredragsholder Steinar Ekvik hadde positive og gode tilbakemeldinger etter kurskvelden forrige mandag. Da var nærmere 40 deltagere samlet i auditoriet på VLMS for å lære mer og ha dialog rundt temaet "Hvordan bli tryggere i møte med alvorlig syke mennesker". Prosjektet «Tid som gave» arrangerte dette primært for sine frivillige, og i tillegg ble helsearbeidere og flere prester invitert med. Utover opplæring var hensikten også å legge til rette for dialog og mulig samarbeide på lengere sikt.

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes