Barn og unge som pårørende

Logo Barn

I Valdres pågår nå prosjektet «Barn og unge som pårørende». Det er finansiert av Helsedirektoratet, med vertskommune Vestre Slidre. Dette er et godt og bredt forankret prosjekt, som skal ende i praktiske og konkrete forbedringer i kompetanse, rutiner, samhandling og møteplass for barn og unge som pårørende. Et av tiltakene er en fagkonferanse, der vi sammen  vil ta viktige steg, dele kunnskap og erfaringer, innspill og skape engasjement for ivaretagelse og oppfølging av barn og unge som pårørende i Valdres. Det er også et samarbeid med «Ung i Valdres» , som deltagere og bidragsytere på fagdagen.

Program fagdagen 24 november klikk her

Les om prosjektet her:

http://www.vestre-slidre.kommune.no/aktuelt/fredag-22-september-er-nasjonal-parorende-dag.35719.aspx

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes