Sommerfest for virksomhet VLMS

4

Det ble arrangert sommerfest på skriverstua til Bjørn i juni for virksomhetens avdelinger. Turen gikk fra hytta til Hilda og når vi kom frem fikk vi servert rømmegrøt og spekemat. Signe Lill, Hilda, Edgar og Bjørn hadde laget til maten og gjort det svært hyggelig for alle oss andre

Vi koste oss ute i solen i flere timer med gode historier og fortellinger. Bjørn hadde ordnet med en overraskelse til oss alle sammen og det var luftabulanse fra Ål. De landet like ved skriverstua til Bjørn og vi fikk en flott gjennomgang av helikopteret.

En flott kveld med fantastiske kollegaer i virksomheten og fra luftambulansen i nydelig kveldssol, ble avsluttet med nydelige kaker og kaffe.

Nedenfor kan du se bilder fra sommerfesten. Fotograf Edgar Jensen.

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes