Ressurskartet Valdres

Ressurskart Valdres

Ressurskartet for Valdres vart presentert på VLMS 19 desember. Her er det meir enn 600 oppføringar frå heile Valdres. Målet er at alle her kan finne aktivitetar å delta på. Jamleg oppdatering skal sikrast ved enkle registreringsrutinar. To statssekretærar deltok. - Gratulerer! Nok ein gong er Valdres eit hestehovud framfor, sa Christl Kvam frå arbeids og sosialdepartementet.

Det er Ine Wigernes, Hege Birketvedt Eklund og Eskil Joplassen som siden våren 2016 har jobbet med dette. Henrik Kulterud i Kreativ strek har bistått med det tekniske i tett samarbeid med Eskil Joplassen som har vært prosjektleder for ressurskartet for Valdres.

Det vil være frisklivskoordinatorer/veiledere i den enklte  som skal ha som oppgave å godkjenne alle nye aktiviteter som blir registrert. Det er også lagt opp til at det skal oppdateres årlig to ganger. Ina Syversen som er regional koordinator vil bidra til å samordne registeringen og oppdateringen

Målet er at alle som ønsker å få en oversikt over ulike aktiviteter og tilbud, gratis så vel som de som koster penger, skal få en god oversikt ved å gå inn på Ressurskartet for Valdres. Her kan man søke på ulike aktiviteter, kommuner eller gjøre et åpent søk.

Er du med i en aktivitet el som du ønsker at flere skal ta del i? ja da kan du gå inn på Ressurskartet og registrere deg. Når du har registrert deg blir aktiviteten synlig når folkehelseoordinator/veileder i den aktuell kommune har godkjent din registrering.

På VLMS sin framside er det en egen knapp det står Ressurskartet Valdres på. Direktelink, klikk her:


 http://www.vlms.no/ressurs

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes