Besøk av fylkeskommunalt eldreråd

IMG 3502

Valdres lokalmedisinske senter (VLMS) hadde besøk av fylkeskommunalt eldreråd den 7. mai 2015. Det var eldrerådsrepresentanter fra hele Oppland fylket og de var over 60 personer. Auditoriet har i utgangspunktet plass til 33 personer. Det ble satt inn stoler og vi fikk plass til alle sammen.

De fikk informasjon om alle tjenester som er i VLMS bygget og hvordan vi er organisert. De ønsket også å få se lokalene. Av hensyn til driften så fikk de se vestibylen i plan 0 og plan 1, kantinen og intermediæravdelingen med kommunale akutte døgnplasser.

Bildene er fra Auditoriet og deltakere har samtykket i at bildet legges ut.

 

Klikk her for å se presentasjonen

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes