Gave fra årets russ

Gave Fra Russen

Russepresident Kristine Bakken Helland og Erik Bjørgo fra russestyret kom i dag på besøk til virksomhet VLMS med en svært hyggelig gave. Årets russ har fått et stort overskudd etter russerevyen og skolefester. De valgte å bruke overskuddet sitt til to formål. De har gitt et maleri av en lokal kunstner fra Valdres, Katrine Celius, til virksomhet VLMS. Russepreseidenten opplyser at kunstneren har malt et abstrakt fjellmotiv. Resten av overskuddet har de donerte til jordskjelvsofferene i Nepal.

Gabrielle Becker representerte kunstutvalget på VLMS bygget. De har har ansvar for utsmykkingen av bygget. Arbeidet består av fire faser derav to faser er gjennomført med prosjektmidler. Fase tre og fire har eiendomsselskapet finansiert. Denne kunsten er ikke kommet på plass enda da kunsten skal produseres tilpasset bygget. Fase fire er regionens sengeavdeling, intermediæravdeling, der korridorer og 17 pasientrom skal utsmykkes. Gabrielle sier at det er først høsten 2017 vi kan forvente at all kunst er på plass.

Gaven fra årets russ kommer godt med og det vil være kunstutvalget som vil finne en godt egnet plass til maleriet på lik linje med det kunstutvalget har valgt ut og andre gaver vi har mottatt.

På vegne av virksomhet VLMS, tusen hjertelig takk til årets russ som har gitt en så flott gave.

Samarbeidspartnere

Webredaktør:

Toril Naustdal

epost: toril.naustdal@nord-aurdal.kommune.no

tlf: 970 43 084

 

Besøksadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes

Postadresse:

Garlivegen 14
2900 Fagernes